Helyszín
2021. november 18–21.
Debrecen Főnix Aréna

Helyszín

A debreceni Főnix Aréna

A 2002-ben átadott Főnix Aréna Magyarország második legnagyobb multifunkcionális rendezvénycsarnoka, amely koncerten hozzávetőlegesen nyolc-, sportrendezvényen hatezer-ötszáz néző befogadására alkalmas.

Az aréna számos nemzetközi sportesemény - többek között tornász világ- és Európa-bajnokság - színhelyéül szolgált már, emellett jeget is „varázsoltak” már a csarnokba, hiszen rendeztek itt jégkorong és rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságot, valamint junior műkorcsolya és jégtánc világbajnokságot. A 2013. évi rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon több mint kétezren szurkoltak, 2016-ban 44 ország mintegy 174 versenyzője lépett jégre a junior műkorcsolya és jégtánc világbajnokságon, 2020-ban pedig a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság alkalmával teltek meg a sorok a lelátókon.

A sportesemények mellett világhírű eladók is vendégeskedtek már a Főnix Arénában: David Copperfield, Joe Cocker, Bryan Adams, Lenny Kravitz, a Győri Balett társulata, Paco de Lucía és Michael Flatley is lépett már fel a helyszínen.

A létesítmény az elmúlt időszakban nagyszabású felújításon esett át, amelynek köszönhetően kicserélték a világítótesteket, korszerűsítették a gépészeti, biztonsági, riasztó- és tűzjelző rendszert, növelték a ruhatári kapacitást a gyorsabb bejutás érdekében, megújultak a vizesblokkok, öltözők, páholyok, büfék, és megtörtént az elavult burkolatok cseréje, valamint a homlokzat felújítása is.

Rendező:
MOKSZ
Közreműködő partnereink:
HunSkate Debrecen cimer
SportCentrum
Támogatóink:
EWOS SEAT VSM Bauviv