Covid protokoll látogatók
2021. november 18–21.
Debrecen Főnix Aréna

Covid protokoll látogatók

COVID-19 szabályok

 

Hivatkozva a jelenleg hatályos rendelkezésekre (484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet - a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről), valamint az ISU előírásaira, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség és a Szervezőbizottság az alábbi járványügyi rendelkezéseket állapítja meg a 2021. évi ISU Rövidpályás Gyorskorcsolya Olimpiai Kvalifikációs Világkupa vonatkozásában.

 

  • Néző kizárólag érvényes védettségi igazolvány, vagy EU-s COVID igazolvány felmutatásával, illetve államközi egyezmény esetén léphet be a létesítménybe. Az a 18 év alatti kiskorú, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérővel léphet be a Főnix Arénába. A védettségi igazolvány megléte a létesítménybe történő aznapi első belépéskor kerül ellenőrzésre. A napi sikeres ellenőrzést követően kapott karszalagot kérjük a verseny teljes időtartama alatt viselni.

 

  • Az ISU (Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség), valamint a Szervezőbizottság rendelkezéseinek megfelelően az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező a létesítmény területén. Kivételt képeznek a sportolók és csapattagok külön dokumentumban meghatározott esetei.

 

  • Amennyiben lehetséges, kérjük, tartsák meg egymástól a biztonságos 1,5 méter távolságot a közösségi terek használata során.

 

  • Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és fokozottan ügyeljenek a személyes higiéniára.

 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kizárólag a versenyek alkalmával áll módunkban nézőt a létesítmény nézőterére beengedni, az edzések zárt kapuk mögött zajlanak.

 

A járványhelyzetre való tekintettel kiemelten kérjük a nézőket, hogy a létesítményben kizárólag a számukra engedélyezett helyen tartózkodjanak, illetve kizárólag a számukra kijelölt útvonalon közlekedjenek.

 

A versenyen résztvevő sportolók és sportszakemberek, a közvetlen versenyhelyszín, média-, catering-, doppingterület és az öltözők nézők, szurkolók általi megközelítése a járványhelyzet miatt nem lehetséges.

 

Annak érdekében, hogy a fertőzés esélyét a minimálisra csökkentsük, kérjük a kedves látogatókat a fentiek tudomásulvételére és betartására.

 

A Világkupára való belépéssel egyidőben a rendezvény látogatója elfogadja a Főnix Aréna házirendjét és egyúttal a fenti járványügyi védekezéssel összefüggő előírásokat is. Aki ezeknek felszólítás ellenére sem tesz eleget, a biztonsági szolgálat munkatársai a létesítmény azonnali elhagyására szólíthatják fel.

 

Köszönettel,

Szervezőbizottság

Rendező:
MOKSZ
Közreműködő partnereink:
HunSkate Debrecen cimer
SportCentrum
Támogatóink:
EWOS SEAT VSM Bauviv